Post by osfulhamalfi on Feb 18, 2022 11:25:14 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Marmors Misija ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Marmors Misija IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod vairāk taustiņu ▞▞▞
▞▞▞ Marmors Misija 2022 version ▞▞▞
Marmor misija Sestavljanke ntb
Om Nom: Run פעולה jva
Kad mēģinu spēlēt spēli, kuru lejupielādēju, tiek atvērta burbuļu nomešanas spēle. Es neinstalēju burbuļu nomešanas spēli, kā arī nevēlos spēlēt burbuļu nomešanas spēli. Es atinstalēju
Spēle ir laba, līdz sāk iesaldēt, un tad jūs nesaņemat atlīdzību
Ļoti laba spēle, bet man liekas, ka tad, kad tiek iedots pastiprinātājs un ja mēs to neizmantojam, tas ir jāpievieno mūsu pašu pastiprinātājiem.
Dažreiz tas ir ļoti lēns.. tāpēc kļūst garlaicīgi
Kāpēc šī spēle kavējas??
Marble Mission Jumboq kcgn
Man atgādina spēli, kuru es spēlēju pirms gadiem. Bet tas ir ļoti jautri un daudz izaicinošāk. Paldies🤓
Pārāk lēns viens un tas pats mājiens parādās atkal un atkal. Garlaicīgi
Tā ir ļoti grūta un pārsteidzoša spēle...☺
Diezgan vienkārši un jauki
Tas ir nedaudz grūti, bet es nezinu, ko es daru!!! Turpinās mēģināt.
Tikko sāku to lietot, bet tas joprojām ir ļoti interesants, patīkams un relaksējošs
Spēlei ir daudz kas iet ☺️ un tai ir jautrības faktors, vienīgais skaņu celiņš ne visai ar to cita gudra lieliska spēle
Tās lejupielāde bija patiesi lēna, taču tā bija ļoti jauka spēle, puiši, puiši, lejupielādējiet šo spēli, lai iegūtu 900 līmeņus, kas man bija ļoti grūti, lai es to nepabeigtu 😟😟😟😟😟😟 bija ļoti skumji 1000. līmenī, tev nav vairāk līmeņu 😊😊😊😊😊😊
ja izvēlos atstāt atsauksmi par lietotni/spēli, es to izdarīšu pats. Esmu spiests uzrakstīt atsauksmi pēc dažām spēles minūtēm.
Es ienīstu, ka vienmēr tiek parādīta piezīme, ka nevar saglabāt lietotni Google tīklā.. es atinstalēju spēli, lai apturētu tās parādīšanos, bet, kad es instalēju vēlreiz, tā joprojām tiek rādīta, un es spēlēju to vēlreiz no sākuma.
tā nebija labākā, bet ne sliktākā spēle, kas bija plānota. bija grūti, mani šī spēle īpaši neinteresēja
Tas ir jautri arī izaicinot
Korejiešu spēle, tas izsaka visu. Nav tie gudrākie cilvēki uz planētas, it īpaši, ja runa ir par spēlēm, kas ļoti labi atspoguļo viņu talanta trūkumu radīt videospēli. Vadības elementi ir šausmīgi, ekrāna apgabals, uz kura mēs noklikšķinām, nav tieši vieta, kur tiks mērķēta bumba (brīnieties, vai tas ir saistīts ar viņu sīkajiem pirkstiem?), spēle atkārtojas un ir garlaicīga. Dažos līmeņos tā ir azartspēle, jo vienīgā iespēja ir šaut uz maziem līmeņu apgabaliem, kas padara to par laimes spēli, kurā ir ļoti maz iespēju izveidot ķēdi. Es pārtraucu 348. līmeni, kas ir pilnībā izstrādāts, lai spēlētāji varētu tērēt savas "privilēģijas", jo līmenis ir izveidots, tāpēc to nav iespējams sasniegt, neizmantojot jūsu privilēģijas.
nav norādījumu, un tas nav ļoti intuitīvs
Tā tiešām ir dzīves spēle
Šāda veida spēle man nav patikusi, kopš Zumba bija Facebook.
Pārāk vienkāršota Zuma versija. Fotografēšana nenotiek gludi, izstrādātāji animācijās uzņēma shotcuts. Vilšanās.
Man ļoti patika šī spēle, līdz es sasniedzu līmeni, kuru es burtiski nevarēju iziet, lai arī cik reizes es mēģināju to pabeigt. Kā es varu tam tikt garām, ja to nav iespējams pabeigt? Nācās dzēst, ja nevaru tikt tam garām. Ir jābūt veidam, kā iegūt palīdzību spēlē, pretējā gadījumā tas nenovedīs uz nekurieni.. Spēle tiek pabeigta apmēram 5 sekundēs. Nācās dzēst. Skumji. Turklāt pārāk daudz reklāmu!!! Pēc katra līmeņa, ko spēlējat! Tiešām. Vai tas ir nepieciešams?
reklāmas katrā posmā, pat starp navigāciju izvēlnē! tiešām slikts zuma klons
nav norādījumu, kā spēlēt spēli. Es turpināju meklēt "kā spēlēt", bet nevarēju tos atrast.
pilnīgi stulba spēle, kas liek skatīties reklāmas
Grūti to novērtēt, kad es nevaru samaksāt
Mīli krāsas. Laba spēle un dizains. Krāsaina grafika. Jautra spēle.
Jauka grafika. Viegli spēlēt
Es būtu iedevusi 5, ja tu beigtu mani ubagot.Lai saņemtu atsauksmi, es pat nesaņēmu dažas dienas, pirms tu mani mudināji pārskatīt to, goda kungs, lai jūs saņemtu 2
Es neliku visas zvaigznes, jo tas ir grūti kā nakts ķēve pirmajā spēles, nevis vidū
মার্বেল মিশন ধাঁধা hrt
māca izturību dzīvē neatkarīgi no tā, cik reizes jūs kaut ko neizdodat, turpiniet, līdz jūs to uzvarēsit
bija grūti izdomāt mērķi, bet lēnām un noteikti tas ir noticis par mērķi.
Man patīk spēle, bet es nezinu, kāpēc cilvēki saka "ir pārāk daudz reklāmu", vienkārši aizveriet wifi, bet arī lieliska lietotne 👏👏💫💫💫💫
Tas turpina apstāties un, vēl ļaunāk, šaudās citā virzienā, bija jāizslēdz tālrunis, pirms es to varēju izmantot😠😠😠😠😠😠😠
nav slikta spēle. viegli spēlēt
Marmors Misija Atjautības spēles ymp
pārāk daudz papildinājumu. līmeņi ir gandrīz vienādi, ātri kļūst garlaicīgi
Šīs spēles ir ļoti sarežģītas, es turpinu instalēt un atinstalēt šo spēli, taču to ir jautri spēlēt.
Nekas izaicinošs, tik garlaicīgs
Es nevarēju saprast, kā izmantot tēmētāju, neaizsedzot ķēdi
Šī spēle nemaz nav aizraujoša. Iedomājieties, ka esat iestrēdzis ap 200 un atskaņojat to vairāk nekā 40 reizes uz skatuves. Visvairāk kaitina tas, ka, pirms varat turpināt, jums ir teicis iegādāties monētas ar dolāriem. Tikmēr spēlei ir vairāk nekā 1000 posmu. Cik dolāru vajadzētu būt kabatā, pirms iet garām kopējam posmam. Vai jums nav jāmaksā par lejupielādi? Atcerieties, ka spēles ir radītas, lai izklaidētu, un jums ir tik daudz aizstājēju spēļu veikalā. Izstrādātājiem vajadzētu būt gudriem! Citādi atinstalējiet!
laba spēle pārāk daudz reklāmu
Ar šo spēli viss ir kārtībā
Spēlei vienkārši trūkst rakstura un tā ir ļoti garlaicīga, nekāda aizraušanās. Izniekoju savu laiku, lejupielādējot šo spēli.
Lieliski piemērots roku un acu koordinācijai
Neiespējami līmeņi saka tikai to, ka izstrādātāji nekad nav testējuši šo spēli... Šausmīga pieredze, lai noplēstu zumu.
Ļoti jauka spēle
Kad esmu spēlējis vairāk nekā 2 sekundes, es pārskatīšu