Post by osfulhamalfi on Feb 18, 2022 11:31:13 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченний ▞▞▞
▞▞▞ Zooba: Zoo Battle Royale Game 2022 version ▞▞▞
Відмінна гра, але виправте шанси отримати нові символи. У мене є 13 символів, і символи швидко збільшуються, тому, будь ласка, виправте це та виправте підбір сватів
У цій грі є хороша гра
Непогано,:-)
Крута гра!! Тіки лагає
Вау вау
Zooba: Zoo Battle Royale Game Aksi wib
ПАК найс🥴
Дуже висне гра 👿👿😠😠
Дуже погана гра. Чому ми повинні використовувати дані. Я граю з персонажем 4, а супротивником 16, що це за нісенітниця
Гра топ
Все ще чудова гра, але її погіршують, змушуючи людей платити все більше і більше, не беріть у цю гру, якщо ви не хочете витрачати на неї гроші, оскільки зараз її дуже важко розвивати
Що з грою? В налаштування не заходить. В клані зайти не можливо. Другої нагороди з івенту не забирає гра зразу крашитися.
Zooba: Zoo Battle Royale Game ઍક્શન bidz
2 зірки томущо взяли ідею бравл старс копія
Це смішно дорого за будь-що..гра сама по собі досить крута..гра зі стрільбою від третьої особи..досить важко контролювати..забагато гравців.. часом надзвичайно важко виграти.
У якийсь момент я б поставив цьому п'ять зірок. Я користуюся цією грою протягом 2-3 років, це, мабуть, була найцікавішою в мобільній грі, єдиною проблемою було те, наскільки дорогою була покупка в іграх є, але після нового оновлення це жахливо. Мене це кидає, коли здається, що він надзвичайно гальмує, а новий спосіб оновлення зламаний, його дуже легко зламати. До оновлення це була 5-зіркова мобільна гра, одна з найкращих, зараз це жахливо, це 3 для мене, бо колись це було дивовижно.
Ця гра чудова і подобається набагато більше, ніж будь-яка інша гра. Я граю в цю гру протягом 4 років, але я бачив ту ж саму проблему в кожному випадку, коли у вас повільна мережа, гра не проходить гладко
Zooba: Zoo Battle Royale Game Akčné bhsr
Я нез наю і яначна грать але класна гра
Мені не подобається блакитний екран, який з'являється в середині моїх матчів, будь ласка, виправте це, я витрачаю багато грошей, щоб не зміг грати так, як я хочу, дякую
після нової версії слетел язык
Мені сподобалася пори тільки як зробити русський язик
.чому? Номер 1 Кожен раз, коли я граю в командному режимі з 2 людьми, це ніколи не дає мені товариша по команді. Номер 2 Ціна на гру дійсно висока в магазині, як і платня за перемогу. 3 Мені завжди доводиться порівнювати з 10 або 6 рівнями, навіть якщо я вважаю, що мій рівень занадто низький для цих рівнів. 4. Творець ніколи не відповідає. 5 Він або вона ніколи не виправляє гру, тому що зі мною все ще трапляються деякі збої.6. байдуже про глюки та тільки про нові персонажі та оновлення НАЙГІРША ГРА КОГДА-ЛИБО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Гра супер ,всем рекомендую
Игра жутко лагает!!! Чому я навіть не можу зайти в налаштування, щоб змінити язик і привезти обліковий запис?!!!Гра не достойна бути в рекомендаціях!!!
Ви повинні знати, як отримати це на платформі xbox 1 або ps5. Також все ще сині екрани і лаги. Не можу так ефективно використовувати своїх швидших персонажів, тому що гра просто не встигає. Лук, ривок, рушниця, і я отримую лук, стою там, відставаю трохи ліворуч, мчись туди, де більше нікого немає, дробовик у ніщо, мене вбиває джаз, що був схований у траві. Повинен отримати 3 або 4 трофеї за вбивство персонажів і 2 або 3 для охоронців. Я вбив 9, отримав 10 з 45 і ВТРАТИ трофеї. Не круто
Доброго дня, я хочу сказати, що максимум 4 кейса на день і золотих дуже важко досягти, я хочу зробити безкінечність кейсів.Тому 3 зірки.
Це дивовижна повна гра, мені подобається, але після 7-ї ліги я не отримаю карачерів, а в лізі 1 я виграв усі матчі, але коли я досяг ліги 3, я програв свій перший матч
P2w це буквально змушує вас платити за персонажів? Ніби я не отримав персонажа за 10 місяців
При переустановці проходить все по новій
Глюки і викидає з боя і зараз не завантажується
. С с с с сіс с сис
Коли я захожу в спільноту, то я не можу вибрати кристали виправити помилку
3 зірки, тому що я люблю цю гру через її персонажів і здібності, але тільки мені не подобається, що не розблоковуються персонажі, будь ласка, дайте нам більше персонажів, щоб покращити гру, будь ласка
Це круто, але якщо ви не хочете витрачати гроші, ви ніколи не виграєте. За перемогу платити.
Zooba: Zoo Battle Royale Game Laga rbj
GG
Ігрова механіка хороша, анімація виконана добре, АЛЕ підбір сватів абсолютно жахливий. До речі, це розчаровує, тому що це хороша гра, але ви не можете розважатися, коли вона постійно ставить вас у гру з гравцями, які подвоюють ваш рівень, і ви нема шансів.
Brick Ball Blast: Ball Crusher Arkaadmängud rnc
Гра класна але дуже лагає і фрізить
*незбалансований рівень відповідності (gm1 проти gm 2 і вище) *незбалансований рівень відповідності рівня 5 проти рівня 10 і вище робить гру з різницею в рівнях -1 або +1, а також з рангом gm
Ця гра завжди показує проблеми з мережею.
ШАНА КОМАНДО ZOOBA, ТАКИЕ ЗБІЛЬКИ, ЯКЩО МІЙ ПЕРСОНЯВ ЗАБУТО НА ОДНОМУ МІСЦІ, І Я НАВІТЬ НЕ МОЖУ СТРІЛЯТИ АБО РУХАТИСЯ, БУДЬ ЛАСКА, ВИРІСУЙТЕ ЦЮ НЕИСПРАВЛЕННЯ КАК МОЖЛИВО
непогано чи непогано, просто стикаючись із такою затримкою, інакше гра хороша, і якщо ви прочитаєте цей коментар, додайте нову карту
Це дивовижно 😍 У мене є 6 персонажів у zooba Я був Моллі lv 7 Я вбив Моллі lv 10 і ця гра наполовину погана, але в основному хороша. У мене був товариш по команді 12 lv., іноді мене виключають із зоопарку✅
Гра норм но надоидает Бистро
Це добре, але система вирівнювання відстій, тому для нових гравців є недолік.
Це чудова гра, просто ви повинні витрачати гроші, щоб оновити персонажа
норм гра
Це хороша гра, але вона зависає між грою і не повертайте старі ідентифікатори і, будь ласка, поверніть мій ідентифікатор
Не падають бойці😢😡 Дуже маленький шанс на нового персонажа дайте будласка якогось персонажа та поставлю 5 зірок.
Балансу в грі 0, до того ж завжди граєш проти суперників на кількох лвл вище себе
Мені це подобається, тому що я і моя сім'я граємо в це разом, а ящики - це веселий час для всіх. Кожного разу з'являється новий предмет, і ми просто любимо це😍😍!!!!!!!