Post by osfulhamalfi on Feb 18, 2022 11:40:11 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pou ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pou IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončno vse ▞▞▞
▞▞▞ Pou 2022 version ▞▞▞
Včasih mi je bila ta igra všeč, zato sem jo spet dobil, vendar je tako zaostajala, da je sploh ne morem igrati
Pou કેઝ્યુઅલ yuc
Pou je postal fenomen, ki je najljubši hišni ljubljenček mnogih mladih na mobilnih napravah, najsi bo to Android ali iOS. Hišni ljubljenček bo moral skrbeti
Renegade Racing Balapan fdi
V redu je
za dojenčke krk nek
Neverjetna grafika. Ta igra ima najboljšo grafiko, ki jo 2021 ponuja. Umetniška dela so zelo podrobna in včasih se sprašujem, ali strmim v pravo sliko ali samo to fantastično igro. To igro igram vsak dan vsaj 9 ur, všeč mi je. S tako neverjetnim izborom mini iger (ki vse tečejo zelo dobro) vam nikoli ne bo dolgčas! Ta igra je izjemno zabavna in očitno je bilo vloženega veliko dela. Razvijalci so s tem res naredili neverjetno delo.
Aplikacija:dobra To se prav vse odl.5
Grozna grafika je smeti in pou se niti ne premakne!! To je neumna psička igra
Igrajte Pou Caring na spletu brezplačno na LittleGames. Pou Caring lahko brezplačno predvajate v spletu v brskalniku in na mobilnem telefonu.
Je dobra igra, vendar me je v manj kot enem tednu razjezilo, sprva je bilo v redu, potem pa se mi je zdelo, da je tako dolgočasna, zato prosim, dajte tako zanimive stvari v igro in naredite vse igre za več igralcev ...
Najbolj popularne Android aplikacije v Google Playu / vseh ...
To je moje življenje :-D-
Kero sranje kr en debel kup dreka ti ves čas teži,,im hungry"pol pa greš not in ga nahraniš čez pet minut ti pa spet najeda.
Nimas kaj za delat
Ni isto kot ko sem bil otrok, počutim se, kot da je lahka igra, vendar le ni tako lahka, kot je bila kot otrok, je bolj dolgočasna, vendar je dobra igra, ki preprosto ni zame
To je lepo! Ko sem bil mlad, sem to vedno igral, približno 10 let preden mi je postalo dolgčas. Še vedno se spomnim te aplikacije, hvala! Ker je bilo to igro res zabavno igrati. To je prva, ki sem jo igral v primerjavi z drugimi aplikacijami. Najlepša hvala "Pou".
Hmmm, prinesel sem angel custom in plačal 1999 zanj, vzel je denar in rekel, da še ni odrasel, potem pa sem mislil, da bo zastonj, ker sem ga plačal, piše, da moram porabiti še 1999. Res kaj je bilo Bistvo, da ga dobim na prvem mestu, so moji otroci res jezni, ker je potrebovala leta, da je zbrala ta denar
zabavno je, vendar če nimam časa preveriti, ali pou zboli, mislim, da se mora registrirati šele, ko je aplikacija odprta
V redu igra, samo bi rad, če bi lahko naredil žogo z zastavo Črne gore! Hvala vam !
Ga. Kanha POU - EU Whoiswho - Publications Office of the EU
Pou Casual gzw
Ta pesem mi telefon res ni všeč, ker moraš plačati za karkoli in otroški tablični računalnik, ki ga lahko preneseš, in to ti bo omogočilo, da dobiš vse brezplačno Amazon Fire
Odlična igica
Ni neki posebnga
Igra je uredu sam se je scasoma navelicas
Pou ง่ายๆ nrd
Pou je zelo dober ampak lahko vozi še avto zelo je COOL
Moda Temperament Ledu svile, Pletenih Dva kosa Priložnostne nastavite Ženske, Dolgimi Puloverji Vrhovi in široko noge hlače, Obleke, Visoke Kakovosti.
Pou Casual xfgp
Je superca sam se je pol naveličaš.
Neverjetna aplikacija! To je bilo moje otroštvo, tega ne morem pozabiti! Aplikacija je prijetna za otroke in primerna tudi za otroke! Tako zabavno je, da je ne igram več, vendar se še vedno spomnim, kako kul je, zato če želite dobro aplikacijo za svoje otroke, namestite tole, to je popolna aplikacija za otroke!
V redu je dobra igra :-$
Igra je dobra, vendar je ena težava, ko izberem igro, se igra počasi pojavlja
Ta igra je zelo dobra
Butasta kr mi je v pounoči zaćel cvilt
Listen to Kot to Pou Ete on Spotify. Mr. Snyp · Song · 2017.
Je ful kul
Rad ga mam