Post by osfulhamalfi on Feb 18, 2022 11:46:09 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake Rivals - Fun Snake Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake Rivals - Fun Snake Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ multe jetoane hack ▞▞▞
▞▞▞ Snake Rivals - Fun Snake Game 2022 version ▞▞▞
Îmi place absolut acest joc. Ucigașul timpului cu siguranță! Deși uneori se deranjează puțin și uneori mor când nu lovesc nimic sau pe nimeni. Mi-ar plăcea să văd actualizări viitoare! Cu siguranță aș recomanda acest joc și altora. Puteți personaliza atât de multe lucruri cu dvs. șarpe în loc să deblocați skinuri normale ca în alte jocuri. Și sunt atât de multe piei! Controalele sunt ușoare. Jocul creează dependență. Continuați cu munca grozavă!
Jocul este genial merita 1000 de stele jur
Este smecher dar sunt prea puțini bani în cuții
Sunt întotdeauna impresionat obscen când descarc un joc mobil care este bine făcut, distractiv și atent pentru utilizatorul final. Aceasta este o intrare fantastică la șarpe versus gen. Sunt cineva care joacă în mod regulat alte jocuri vs șarpe și voi fi sincer, nu mă așteptam să impresioneze asta la fel de mult cum a făcut-o. Continuați tot așa și aștept cu nerăbdare să văd ce faceți cu jocul!
Nu ma pot juca cu cineva, imi spune ca eu am versiunea veche si lui ii spune la fel ca el are versiunea veche
E un joc de Dumnezeu!
Ai nevoie de net de la NASA ca sa joci asta fara lag😂😂
E bun cred
Descarcă Snake Offeoff) APK 2.5.4 de Wuhan Weipai Network Technology Co., ... Snake Rivals - Fun Snake Game APK
Este un joc io bun. Cu adevărat colorat! Cam nu oferă suficiente recompense pentru a-ți personaliza snek. Mi-aș dori ca rata de pierdere a pieselor să fie mai bună. Controalele devin puțin ciudate și dacă conexiunea este proastă, puteți pierde. Aș da mai multe stele dacă ar oferi mai bine un pic mai mult o diagramă pentru a arăta cât de aproape ești de următoarea recompensă și care este acea recompensă.
De la mine merita doar o stea pentruca e foarte unat si creste prea greu si merge greu de o stea eu nu al recomand!
Recenzia mea anterioară a avut cinci stele, dar acum că joc de mai mult timp există câteva lucruri care cred că vor face jocul mai plăcut și puțin mai puțin frustrant. 1. Cred că ar trebui crescut numărul de monede din cufere. 2. Fie așa, fie în joc, fiecare ucidere vă oferă 2-5 monede. 3. Adăugarea unei mici hărți care să vă spună unde vă aflați pe ea.
Este fain dar să bage un update cu șarpe bmw
Joculetul se numeste Snake Rivals! Snake Rivals - Fun Snake Game. Browse game. Gaming. Browse all ...
Yahoo 7
Jocul este super👍 ,dar foarte greu mergi , adică când te dai într-o parte te lovești de șerpii ceilați din joc👎😤
スネークライバルズ – マルチプレイ・バトルアリーナ アクション nvgh
Îmi place jocul, dar aici în ultimul timp nu s-a conectat și se va opri la jumătatea sesiunii. Nu câștig nicio cufă pentru niciuna dintre uciderile pe care le fac când se deconectează așa.
OK joc...Din multe reclame, comenzile sunt enervante, nu foarte receptive. De asemenea, este același sistem de preluare a numerarului în care primești cutii de pradă și trimite spam pe ecran pentru a debloca casetele pentru a face mai mult spațiu... singura modalitate pentru a face mai mult spațiu înseamnă fie să așteptați temporizatorul pe ladă, fie să plătiți bani reali. Un concept enervant, aș vrea să-mi permită să ignor mesajul. Într-adevăr, nu-ți pasă de conținutul viitor decât dacă comenzile sunt mai receptive și utilizatorii pot opri spamul jocului
Se pare că a făcut o treabă proastă explicând înainte. Un joc grozav pentru a-i face pe oameni să se întoarcă în părțile tale și în spatele cozii și să conteze drept „coliziune a capului”, în timp ce tu vei fi întotdeauna nemaipomenit, vei fi ucis, iar răspunsul va fi un răspuns automat pre-generat care pretinde că le citește sau insistă asupra coliziunilor capului. . Am jucat mai mult ca să văd dacă m-am înșelat... nu, asta se întâmplă în joc. Nu-ți pierde timpul dacă cauți un joc care să funcționeze cel puțin așa cum se spune că funcționează
Foarte distractiv, înainte de asta jucasem snake.io, dar nu am putut niciodată să mă joc cu prietenii, am tot încercat să facem clic pe butonul de redare în același timp, dar nu am lucrat niciodată cu adevărat, cu acest joc este ușor de jucat prieteni, de asemenea, controalele sunt foarte bune ( scuze pentru punctuația mea proastă, m-am grăbit)
Bine, acest joc este super grozav! Nu pot sublinia cât de distractiv este!! Mi-am pus prietenii în ea și am înființat un clan, cu toții ne jucăm atunci când ne întâlnim și când suntem în propriile noastre locuri și este grozav! Acest joc este de fapt SUPER bun, unul dintre cele mai bune jocuri pe mobil pe care le-am jucat vreodată, nu mă văd că mă opresc curând. Cu toate acestea, mi-aș dori să existe mai multe actualizări ale gameplay-ului de bază, personal îmi place foarte mult să joc Battle Royal, dar cu toții prietenii mei și cu toții ne-am dori să existe moduri de echipă și elemente noi.
Acest joc a depășit cu adevărat așteptările mele. Mă așteptam ca acest joc să fie doar o clonă fără viață Slither.io cu modele 3D, dar în momentul în care am deschis jocul am fost plăcut surprins. Îmi place mult efortul depus în acest joc, de la artă, la muzică, la joc. Îmi place cum s-a deschis tutorialul cu o scenă de fundal care descrie șerpii ca eroi treziți. Îmi place varietatea de medii și cum fiecare are propria sa muzică. Acesta este un joc grozav în general!
Let's Play with these Newfangled Pokemanz! RUN ...
The Edifice - Editează - Digital Games
Edit: Îmi place, nu am probleme cu jocul, s-a defectat o dată, dar s-a rezolvat după ce m-am lovit de un perete pentru a reveni la meniul principal, dar în afară de faptul că am jucat asta de ceva vreme în urmă pe telefonul meu vechi și a fost cel mai bun joc pe care l-am avut vreodată, mulțumesc pentru acest joc minunat!
Este fain, dar eu cand ocolesc un sarpe se pune ca eu lam lovit pe el , nu el pe mine
Îmi plăcea acest joc. Am cheltuit bani pe acest joc. Și acum nici nu pot să-l joc. Se deschide si apoi se incarca si apoi se inchide. Dacă ajung să încep un joc, mă va da afară și mă va închide. Destul de prost. Am trimis multe reclamații și rapoarte și încă nu funcționează. Voi schimba ratingul unul pe care îl pot juca din nou.
Bun
Playlist Unic Neidentificate - UPFR
Vă rugăm să redefiniți ce este o coliziune frontală. De prea multe ori un șarpe mic se apropie de mine dintr-un unghi din spatele meu și încă spune că a fost o coliziune frontală. De ce să te străduiești să devii mai mare dacă cineva te poate ucide chiar dacă tu ești cel care joacă corect?
🤩
Snake Rivals - Fun Snake Game Akcija lwg
Bu Li
Servărul de conexiune este prea slab ma scoate afara în timpul jocului deși am internet bun faceți ceva
De ce atunci când intra un prost în mine mă omoară fix it please
Cumpărați Animal Rivals - Microsoft Store ro-RO
Burger Shop Casual games zoc
Snake Rivals - Fun Snake Game Veiksmas asx
Îmi place acest joc chiar și avea să cheltuiesc bani pe el pentru că este distractiv! Apoi au venit reclamele. Nu vă lăsați păcăliți, la început nu existau reclame. Acum sunt constante și foarte spam.
Cele mai populare jocuri - Microsoft Store
E frumos
Cafe americaine en espana, Nlt bible app for iphone, Liaqat ali sheikh songs, ... Are there any fat ballet dancers, Amel corn snake pictures,
Joc grozav dar modurile de joc sunt grele
Iubește această aplicație! Atât de distractiv și relaxant, cu atât de multe opțiuni bune de personalizare! Vine constant cu lucruri noi și șerpi noi. Singurul lucru pe care mi-aș dori să îl schimb sunt hărțile. Primesc întotdeauna alerte că „există o nouă hartă, vine să joci”, dar se pare că nu ajung niciodată în noile hărți. Sistemul de lobby este enervant în sensul că ești aruncat constant în aceleași hărți și după un timp treci peste. Mi-ar plăcea să joc aceste hărți noi menționate, sau poate un sistem de unde puteți alege.
Îmi place acest joc, creează dependență, dar nu am reușit să contactez asistența în legătură cu erorile. M-am gândit că poate este dispozitivul meu, dar acum că am un dispozitiv nou-nouț încă se întâmplă. Jocul îngheață, are în mod constant o conexiune proastă care vă face șarpele să moară. Am văzut chiar și alți șerpi cum au murit. Vă rugăm să remediați acest lucru.
Super!
Foarte prost joc
Arată grozav, dar se blochează înainte să mă pot juca... Nu o impresionează pe atotputernita Missy Lowry. Pe cine te asigur, vrei să-ți cânți laudele (nu să cânți literalmente, totuși, nimeni nu vrea asta!) Lol, mi-ar plăcea să notez asta după ce am trecut de marcajul de 1 minut sau orice altceva și am jucat efectiv jocul mai mult de un al doilea. Am dezinstalat și reinstalat acum voi vedea dacă s-a îmbunătățit, dar nu vă așteptați la mare lucru în acest moment. Păcat că este un joc grozav de „CĂUT”. Actualizare: nu Bueno, așa că contactați asistența
Joc decent cu șarpe, controalele sunt mai bune decât majoritatea și nu este în întregime unidimensional ca altele. Cu toate acestea, nevoile de echilibrare funcționează. Costă prea mult mere pentru a-ți stimula șarpele, iar jetoanele de la alți șerpi nu valorează suficient. De asemenea, ar fi bine să vezi că coada se închide încet atunci când încercuiești pe cineva. Acest lucru îl face mult mai intens și mai competitiv.