Post by sweatwhiisillitug on Feb 28, 2022 6:12:16 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ реальні гроші безкоштовно ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
Придбати Escape Game 50 Rooms – Microsoft Store (uk-UA)
добре, але дратує те, що досить багато часу я стрибаю, це видає звук стрибків, але не змушує мене стрибати, і я в кінцевому підсумку вмираю 3/5
Ігор · Аркади
Це весела гра, але це дуже напружено!!!!!! Якщо ви випадково зіткнетеся з платформою, ви помрете. Якщо ти стрибнеш на піксі раніше, ти помреш. Я поставив йому 3 зірки, тому що він викликає залежність, і я завжди хочу повертатися і грати в нього кожні 2 або 3 години, але протилежність настільки погана! Будь ласка, зробіть контрольні кращі.
Величезні проблеми із затримкою введення при підключенні до Інтернету, деякі рівні мають явні недоліки дизайну та вимагають фізики RNG, напрямок стрибка може іноді збитися. Хороша ідея, але жахливе виконання.
Це відео «Огляд програми SmartLine - Android» покликане привести вас до успіху з GoDaddy.
Погана гра, багато реклами.
ця гра не гарна, іноді, коли я натискаю, щоб стрибнути, м’яч навіть не стрибає. І це робить гру неприємною і не такою приємною, як я спочатку думав. Сподіваюся, ви зможете вирішити мою проблему, оскільки я не можу стрибнути наполовину того часу.
Їхав у довгу їзду. Вимкнув Wi-Fi і дані, тому у мене не було реклами. І пройшли всі 202 рівні, перш ніж ми навіть дісталися до місця призначення. Так, деякі рівні розчаровують. Це просто викликає бажання перемогти їх ще більше. Мені подобається, як він поступово вводить нову механіку, як-от портали та пружинні колодки на рівні рівнів. Вони стають все складнішими, і гра викликає надзвичайно звикання. Однозначно не рекомендував би друзям із проблемами управління гнівом, лол. Я збираюся зіграти все це знову.
Досить гідна гра. На рівнях було цікаво грати. Я не знаю чому, але чомусь я ніколи не отримував жодної реклами, тому це було дуже круто. Однак дизайн рівнів дратує, тому що мій великий палець іноді міняє, куди йде м’яч, тому мені доводиться вносити зміни. Іноді в грі просто прослуховуються, тому що м’яч не стрибає, коли я торкаюся екрана, або іноді м’яч стрибає в неправильному напрямку.
«"Go Emoji Go The Maze" Is Currently On iOS, Android, Mac, PC, & Linux. ... RoboLand And He Has Escaped To His Home Planet Of Emojiville.
Подарунковий набір L'Oreal Paris Look On The Go ...
Ігровий процес досить цікавий, але він змушує дивитися рекламу після кожної перемоги і поразки, тому на більш складних рівнях вам доведеться чекати між кожною спробою, що дуже дратує. Крім того, приблизно на 50 рівні дизайн рівнів починає хитатися. Я зміг пропустити більшу частину одного рівня, правильно розрахувавши час стрибка, а на іншому рівні не вистачало зупинок на кількох похилих приземленнях, тобто половину часу, коли ви скочуєтеся відразу. Гарна ідея для гри, але погане виконання. І занадто багато реклами
Це була хороша гра, яка не тримала її від п’яти зірок, так як вона постійно зависала і нічого не робила, коли я натискав на екран, крім того, що все було нормально.
це завжди змушує мене помирати. Я НАВІТИ НЕ ДІГЛАСЬ ДО РІВНЯ 1, і це повинно бути простіше, ніж неможливо? Я хотів би поставити йому 0 зірок, ніж 1 зірку
Класний додаток мені сподобалося гра легка
I Expect You To Die 2 у Steam
Мені подобається грати, але рівень з 202 рівнів, зроблені нові рівні в грі, хороший
поставив би 5 зірок, але іноді вона дає збій і не стрибає або не рухається або збиває мене десь не повинно бути, це трапляється багато разів називати це маленькою помилкою і багато разів буває, щоб відкинути це, і ця гра хороша, але не добре в тому, що вона повинна робити, але мені подобається ця гра, і якби я був, ви б грали, але я просто не знаю, що це збій, але я просто відчуваю, що ця гра знаходиться між хорошим і поганим, але я хотів би пограти в цю гра більше, але я не можу, тому що всі глюки..
деякі помилки в рівнях і багато реклами, але гра весела і захоплююча
Мені подобається ця гра, але щось не так, коли ви перейдете на 53 рівень, це змусить вас так сильно розлютуватися, що навіть не справжня, тому я ненавиджу цю гру і люблю її
це було весело і складно. Мені не подобалося те, що іноді виклики повторювалися самі собою, і коли ти торкаєшся екрана, іноді він не відскакує, і ти вмираєш, і, нарешті, багато разів м'яч застряє, і єдине, що ти можеш зробити це померти і почати знову
Крім кількості реклами, ця гра хороша... якщо вони зможуть позбутися якоїсь реклами... Я поставлю їй 5 зірок
Досить добре дуже весело. Єдина моя претензія полягає в тому, що на деяких рівнях він відстає. І також недостатньо рівнів, але ви сказали, що їх буде ще, так що це нормально. Більшість оголошень можна пропустити через пару секунд, що чудово. Я люблю цю гру і рекомендую
My Bakery Empire: Cake & Bake Rollimängud xiy
Ця гра мені зовсім не подобається, вона абсолютно марна стрибати через шипи, навіть коли я навіть не торкаюся її кінчика. Я б не вважав, що гра в цю гру викликає звикання, це погіршує
це чудова ідея або гра, однак, оскільки більшість людей кажуть, що потрібні виправлення, ви можете вимкнути Wi-Fi, щоб уникнути всієї реклами, але я дійсно хотів би, щоб вам не потрібно було повертатися на сторінку після смерті, просто відроджуйтеся негайно
Це хороша гра, але в ній є багато реклами, і реклама з'являється навіть тоді, коли ви грали, інша річ, коли ви граєте
Це було дуже весело, не можу дочекатися нових рівнів
Гарно, але потребує кращої графіки
Ой, ця гра передбачає, що всі, хто в неї грає, правші! Я не можу пройти рівні, тому що мій великий палець закриває те, де я натискаю! Я намагаюся використовувати великий палець правої руки, але це занадто складно! Так не справедливо! Запитаєте, чи ця гра мила й щаслива?! Що?! Це не має нічого спільного з грою!
Full Screen for Firefox – Отримайте це розширення для ...
Тут є потенціал. Але в грі все ще є кілька очевидних збоїв. По-перше, я не можу вибрати інший м’яч, якщо не зіграю раунд і не програю. Ці меню мають бути доступними.
Це може бути дуже складно, тому переконайтеся, що стрибаєте в ідеальний час. Також збирайте нові кульки, тому що вони набагато крутіші, ніж оригінали.
це весела гра, але коли ви намагаєтеся пропустити рівень, вона взагалі не працює, і це мене дуже обтяжує.
Було б 5 зірок, але я бачив так багато відгуків про те, що занадто багато реклами. Я граю без Інтернету, тому не знаю, правда це чи ні.
Це було нормально, не дуже добре, але досить глючно, але це зацікавило мене
jonny sun у Твіттері: «high difficulty level escape room ...
Купити Подарунковий набір L'Oreal Paris Look On The Go The Museum Escape Set (ID#1502896467) на Prom.ua. Ціна 669 грн Докладна інформація про товар та
Я ставлю цій грі три зірки з п’яти, тому що почався збій і я програв. Я спробував перезавантажити, але сталося те ж саме. Хороша гра, класна ідея, але з глюками
Go Escape! Arkadne igre dqxl
ця гра чудова!! Моя улюблена частина - коли Спанч Боб починає танцювати. Я не люблю рекламу. Реклама - це не погери. 👎Я хочу ласощі Krispy з рисом. Взагалі ця гра відсмоктує кульки. Хороший суп.🥰😘😍
Посередній ігровий процес, який не вартий тієї кількості реклами, якою вони постійно засипають вас.
Трохи зависає , а так все нормально!
зірка добре, але я натискаю на екран, і його дозу потрібно виправити
Go Escape! ஆர்கேட் kfdr
Грайте у Frankenstein Go безкоштовно на CrazyGames. Це одна з наших найкращих ігор у ... Frankenstein Go. Пригоди. » Аркади ... Machine Room Escape.
Go Escape! Аркаде sirm
Постаралися але дуже нудно
Трохи зламано, але таким чином, що це не зупиняє досвід, а скоріше є секретні способи закінчити рівні або іноді щось не працює. Дуже весело. Недостатньо рівнів